Goed advies...
is uw huis waard!

Beheer en begeleiding

Beheer van gebouwen en terreinen.
Soms komt u er zelf niet uit het verhuren en al het werk dat het kost om deze werkzaamheden te doen. Toch loop de hypotheek door en wat gebeurd er met de woning die nu leeg staat? 
De werkzaamheden kunnen wij voor u uit handen nemen. Afhankelijk van uw wensen kunnen we de nieuwe huurder zoeken tot het doen van kleine onderhoudswerkzaamheden aan uw woning.

Begeleiding van verbouwingen en renovaties.
Als uw renovatieplannen heeft, is bouwbegeleiding belangrijk om het gewenste kwaliteit voor een juiste prijs te krijgen. Om de werkzaamheden in goede banen te leiden zijn werkomschrijving, aanvragen van offertes en het uitbesteden van het werk belangrijke werkzaamheden.
Wij begeleiden de diverse werkzaamheden op het gebied van onderhoud en verbouwingen maar ook met vragen over service en onderhoud kunt u bij mij terecht.

Gehandicaptenraad WMO Fooruit.
Voor mensen met een beperking ben ik actief om een toegankelijkere omgeving te creƫren met zo min mogelijk drempels. Op projecten werk ik aan een toegankelijk Deventer. Momenteel werk ik voor de gemeente Deventer aan de toegankelijkheid van sportcomplexen samen met de sportverenigingen. Ook wordt in samen werking een gehandicapten toilet op het vogel eiland gerealiseerd.

Werkzaamheden zoals schilderen en uitvoering van technische zaken.
Voor verhuurders en eigenaren verzorgen wij het schilderwerk en het klein onderhoud. Wij regelen de afspraken met bewoners en bepalen samen met u het onderhoudsniveau. Zo houd u grip op de kosten en de kwaliteit van uw gebouwen.